Vad gör vi i Studio Real Ease: 

 I dagsläget jobbar jag fysiskt på plats tillsammans i grupper om 6-10 personer. 
Detta passar mig då jag känner att det blir en bra dynamik och jag har möjlighet att ge mina deltagare min tid och fulla uppmärksamhet.
Tillsammans tittar vi på dina rädslor och eventuell skam och tar reda på vart eller vem dessa egentligen kommer ifrån eller när dessa kan ha uppstått. Jag kommer aldrig tala om för dig hur eller vad du ska känna eller tro. Jag kommer ge dig verktyg och stötta dig i att upptäcka detta själv. Jag använder mig av kreativa övningar som att måla, pyssla eller rita blandat med tex meditation runt eld, energiövningar och aktiv vila. 

Jag är en på en spännande resa som människa här och nu i den här tillvaron. Mitt uppdrag är att finnas här för dig och att coacha dig i den komplexa upplevelsen att vara människa. För mig är inte ljust gott och mörkt ont. Långt ifrån. Genom egen livserfarenhet anser jag att vi inte kan eller ska förbikoppla vår tid som människa. Den innehåller alla känslor, vi kommer att möta motgångar och sorg men jag finns här för att påminna dig om att du helt på egen hand med rätt verktyg och input klarar det. 

Det här är en säker plats där alla känslor är välkomna.