Välkommen till Occultus Obscurus podcast.

En mörkare podcast - Vi är en nystartad podcast som kastar "ljus" på de mörka traditionerna. Varje avsnitt tar vi med er lyssnare på en spännande resa genom mysteriösa riter, förbjuden kunskap och alternativa trosläror.

I denna podcast utforskar vi olika aspekter av det ockulta, från hemliga sällskap och magiska ritualer till förbannelser och andekontakt. Vårt agenda är att erbjuda er en fördjupande och balanserad förståelse för dessa mörka traditioner, samtidigt som vi uppmuntrar till en kritisk och respektfull inställning.

Våra programledare heter Thomas Andersson och Malin Carlsson. Vi är väl erfarna inom ockultismen och kommer att dela med sig av vår kunskap och av våra personliga erfarenheter. Genom intervjuer med experter, undersökningar av skrämmande fall och utforskning av historiska händelser kommer Occultus Obscurus att ge dig en inblick i de dolda sidorna av vår existens.

Men varning! Det här är inte för svaga hjärtan eller lätt kränka individer. Inga salvia-renande batikhäxor kommer ta plats i denna podden. Förbered dig på att konfronteras med skrämmande sanningar och avslöjanden som kan riva sönder allt du trodde att du "visste".

Så släpp taget om dina fördomar och träd in i skuggornas rike med oss. Men kom ihåg, när du väl har passerat tröskeln till det fördolda, finns det ingen återvändo. Vem vet vilka hemligheter som lurar i mörkret, redo att sluka dig med sin förbjudna visdom?

Välkommen till Occultus Obscurus. Mörkret väntar på dig.

Thomas & Malin