Malin Carlsson


"Vem är du?"
Jag upplevs nog som en social och vild själ, men är också i behov av väldigt mycket ensam tid. Jag tycker om att skriva, måla, skapa, föra djupa samtal om livet och döden. Jag dansar gärna runt eld och rullar runt i skogen. 

"Vad förde dig till det ockulta?"
Jag har sedan fem års ålder sett och upplevt saker som varit vad man kallar paranormalt. Så på något sätt har det alltid funnits med i mitt liv. Jag har gått utbildningar i mediumskap och personlig utveckling sedan 20 år tillbaka men landade för fyra år sedan i att det är inom skuggsidan och det fördolda jag ska och vill verka.

"Hur länge har du arbetat med skuggsidan?"
Jag skulle vilja säga hela livet, men stora delar omedvetet. Det är alltid där jag känt mig hemma. Mer aktivt har jag använt mig av skuggsidan i tre år. 

"Arbetar du med andra projekt?"
Jag arbetar deltid på ett ”vanligt” jobb. Jag har Studio Real Ease där jag erbjuder meditationskvällar, kurser och små events. Jag har tidigare drivit podden Änglar & Demoner podcast, men slänger mig nu in i projektet Occultus Obscurus med Thomas

"Vad är din vision med podden och Occultus Obscurus?"
Att upplysa människor om hur skuggsidan kan vara och kännas. Att den är kraftfull, stöttande och vacker. Jag vill damma av alla gamla osanningar som människor använt sedan urminnes tider om att skuggsidan och mörkret skulle vara ont. Det är bara ett sätt att försöka kontrollera den stora massan. Jag vill att du som lyssnar ska tänka för dig själv!

"Vad anser du om andra praktiserande utövare?"
Jag har inte så mycket åsikter mer än att jag tror det är viktigt att vi börjar granska andliga utövare som skrämmer andra med besittningar och utdrivningar. Jag skulle önska se någon typ av legitimering för att arbeta andligt så att människor i sorg och som är vilsna i livet inte behövde komma i kontakt med lurendrejeri och pengadrivna sinnen.

"Har du några framtida planer på föreläsningar och seminarier?"
Inte i dagsläget. Men det kanske kommer?!.

"Lyssnar du på andra poddar? Vilka skulle du rekommendera?"
• Kafferepet En rolig podcast för okänsliga lyssnare.
• Dokumentära poddar, gärna om fåglar.
• Sektpodden. En väldigt viktig podd tycker jag som sett mycket sektliknande beteeenden inom det andliga.

"Några avslutande ord?"
Jag är så glad över att ha blivit tillfrågad att delta i den här podden. Jag hoppas att jag ska kunna bidra med mina egna upplevelser och uppfattningar på ett bra sätt. Thomas sitter på enormt mycket kunskap och jag ser att du som lyssnare, och jag tillsammans kommer få ta del av allt som har med det fördolda att göra!